avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Impozit salariu la stat plătit pentru minimul pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Impozit salariu la stat plătit pentru minimul pe economie, deși în realitate salariul e mai mare

Buna seara,
Este posibil ca angajatorul sa-mi plateasca salariul negociat initial (virament bancar), sa-mi inmaneze fluturas pentru aceasta suma si totusi catre stat sa plateasca impozit pentru un salar minim pe economie?Multumesc
Ultima modificare: Marți, 5 Septembrie 2017
AliceN, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:17, 6 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibil , insa puteti verifica acest lucru.
Da, stiu prin platforma online de la anaf. Va multumesc pt raspuns
Asta presupune evaziune fiscala corect?
Intr-adevar, putem vorbi despre savarsirea infractiunii de evaziune fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E ilegal sa primesti mai multi bani decat in contractul de munca ? RoberttB RoberttB Va salut! Un angajator vrea sa incheiem un contract de munca cu salariul minim, dar el sa imi vireze in cont mai mult de atat. Intrebarea mea este daca e ... (vezi toată discuția)
Documente ce atesta plata salariului Cristina ioa Cristina ioa Buna ziua, intrebarea mea edte urmatoare , mie ca angajat salariul.mi se vireaza intr-un cont bancar, fara a semna vreun act ce atesta acest lucru, eu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Munca la gri omumaro omumaro Salut, in urma cu ceva timp am accesat un credit de nevoi personale. Suma primita, nu foarte mare, m-a pus pe ganduri legat de salariu. In urma cautarilor am ... (vezi toată discuția)