avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amendă cu motiv nereal: mașină în stare de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amendă cu motiv nereal: mașină în stare de funcționare considerată abandonată

Buna ziua , as dori un sfat va rog . Am gasit in parbrizul masinii personale o somatie cum ca daca nu eliberez locul in 10 zile primesc amenda 2000 lei ; masina fiind dupa parerea lor in stare improprie de circulatie . Mentionez faptul ca masina este impecabila efectiv , Nu inteleg cum au aj la concluzia ca este improprie . Ce pot face ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:04, 6 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti RCA si rovinieta valabile?
În baza a cărui hotărâri sau legi urmează să fiți sancționat? Ce este mentionat in instiintare?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Septembrie 2017
Gheorghe Florin, Consilier juridic
acest răspuns util
ITP este mai concludent decat RCA si rovinieta.
acest răspuns util
Daca este voprba despre loc de parcare utilizat in baza unui contract de concesiune anual incheiat cu primaria si daca vehiculul nu a fost miscat din locul de parcare,inseamna ca un interesat a comunicat primariei situatia si a solicitat parcurgerea procedurii sa preia locul de parcare
Contactati emitentul somatiei si clarificati problema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditiile in care se ridica o masina de catre politia comunitara c27ccn c27ccn sunt proprietara unei masini, pentru care am impozitul platit pe anul 2013, mai mult decat atat, am autorizatie pentru un loc de parcare la adresa mea de ... (vezi toată discuția)
Risc pierdere loc de parcare. bună ziua. eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. vreau ... Victoria-Viki Victoria-Viki Bună ziua. Eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. Vreau șă știu dacă există riscul să îmi pierd locul de parcare ptr că am ITP-ul expirat. ... (vezi toată discuția)
Somatie ridicare auto Ydam Ydam Sunt posesorul unui autoturism pe care il tin parcat in fata blocului. M-am trezit cu o somatie de la politia locala(lipita pe parbriz) prin care ma someaza ... (vezi toată discuția)