avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitii prin SEAP
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitii prin SEAP

La o unitate de invatamant care achizitioneaza materiale de curatenie, intretinere, papetarie, etc. se pot face achizitii direct de la furnizor si nu prin SEAP, daca valoarea unei facturi este de pana in 3.000 lei?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Septembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: flori13 , utilizator 13:21, 11 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art.43, al.3 din Normele Metodologice de aplicare a Legii 98/2016
,,În cazul in care autoritatea contractanta nu identifica in cadrul catalogului electronic produsul, serviciul sau lucrarea care îi poate satisface necesitatea sau constata ca pretul postat de operatorii economici pentru obiectul achizitiei este mai mare decat pretul pietei sau din motive tehnice imputabile SEAP nu este posibil accesul la catalogul electronic,atunci autoritatea contractanta poate realiza achizitia de la orice operator economic, elaborand in acest sens o nota justificativa,,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota justificativa achizitie directa online(seap) ionelaeugenia ionelaeugenia Buna ziua. Lucrez consilier in cadrul Compartimentului specializat de achizitii la o autoritate contractanta. Ma intereseaza daca la achizitia directa online ... (vezi toată discuția)
Contract sau seap ? ana500 ana500 Buna ziua . Vreau sa ma lamuresc si eu cu un aspect daca ma puteti ajuta . Lucrez intr-o institutie publica - o scoala . Achizitiile le facem prin SEAP ... (vezi toată discuția)
Contract prestari-servicii institutie publica - societate comerciala Bdy77 Bdy77 Buna ziua, as dori sa va intreb daca o societate comerciala doreste sa faca un contract de prestari servicii cu o institutie publica, institutia respectiva ... (vezi toată discuția)