avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Trebuie sa platesc din spate asigurarea medicala?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Trebuie sa platesc din spate asigurarea medicala?

Buna ziua. Am venit in Germaniei acum 2ani si jumate. Mi am făcut Anmeldung imediat dupa ce am venit. Timp de un an nu am lucrat, iar dupa un an mi am facut Gewerbe. Asigurare medicala nu am avut deloc. Acum vreau sa ma angajez cu contract la o firma si sa mi inchid Gewerbe. Vreau sa stiu daca imi va veni din spate de plata la asigurarea medical pe toti acesti ani in care nu mi am făcut-o. Si m ar mai intetesea daca de exemplu imi inchid Gewerbe si imi inchid ameldung pt a pleca acasa in RO.,daca ma voi intoarce inapoi in Germania si voi vrea sa ma angajez va trebui sa platesc asigurarea din urma pe carr nu am facut o. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 18:21, 7 Septembrie 2017
raspunsul il gasiti in Germania, nu in legislatia romana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gewerbe-anmeldung (pfa) in germania ContSters285379 ContSters285379 buna dimineata, am o intrebare in legatura cu un gewerbe-anmeldung (pfa) infiintat acum cateva luni in Germania. Am vorbit cu un prieten care munceste acolo ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa in germania cocaemidor cocaemidor Buna seara.I-mi poate spune cineva cu exactitate daca pot deschide un PFA doar dupa o luna de la sosirea mea in Germania?Sau trebuie sa astept ca si pentru ... (vezi toată discuția)
Dubla impunere cas pt. cetatean cu domiciliu in strainatate Felix19 Felix19 Buna ziua! Locuiesc de peste doi ani in Germania si sunt asigurata prin sotul meu, care este german. Am deci domiciliu stabil aici (nu mai carte de identitate, ... (vezi toată discuția)