avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am construit o locuința în spatele uneia alte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am construit o locuința în spatele uneia alte locuințe pe același lot cu acte legale avind o alee la strană in înainte de esire în stradă există un teren al statului pentru parcări în suprafață de aproximativ cu o deschiderea 15 m/20 metri. Întrebare am ș

Juridic la întrebarea mai sus menționate am dreptul la jumătate din această suprafață?
Cel mai recent răspuns: Chifoi , utilizator 14:03, 6 Octombrie 2017
Chifoi a scris:

Juridic la întrebarea mai sus menționate am dreptul la jumătate din această suprafață?

Chifoi a scris:

Chifoi a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune d.r.m. d.r.m. Buna ziua, Am un contract de vanzare-cumparare asupra unui imobil (casa si teren) care a apartinut bunicii mele. Acest imobil se afla situat pe o suprafata ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate lcf_cristian lcf_cristian In 1993, in urma unui proces pt mostenire, terenul a fost impartit intre cei 2 proprietari in mod egal. Pe acel teren exista si o casa, care nu a fost ... (vezi toată discuția)
Inselatorie constantinpastragus_ec constantinpastragus_ec Am intelegere cu mama ca daca castig in instanta procesul privind reconstituirea dreptului de proprietate, pentru suprafata de 10 ha, jumatate din suprafata, ... (vezi toată discuția)