avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Avocat apel respingere contestatie executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Avocat apel respingere contestatie executare silita

Am nevoie de un avocat bun in Craiova pentru reprezentare apel la respingere contestatie executare silita un caz mai complicat fiind vorba de fals in inscrisuri iar intimata este avocat nu on Craiova ci in Timisoara.

Alte discuții în legătură

Continua executarea sau se închide aici??? Ioanasergiu1985 Ioanasergiu1985 Complet: Civil 25 ( fost CCOM9) Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: Respinge contestaţia la executare cu privire la executarea silită însăşi ... (vezi toată discuția)
Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)
Interpretare admitere in parte contestatie executare silita Andreea Vass Andreea Vass Stimate d-le/ dna avocat, Ma aflu in dezacord cu avocatul care ma reprezinta intr-un caz de contestare a unei executari silite, respectiv poprirea aferenta ... (vezi toată discuția)