avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum se poate trimite un copil de 11 ani pe avion ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum se poate trimite un copil de 11 ani pe avion singur din Romania in Italia?

A intervenit ceva si nu mai pot pleca cu copilul meu de 11 ani din Romania in Italia, cu avionul, trebuie sa il trimit singur.
Copilul are dubla cetatenie, romana si italiana.
Cum il pot trimite singur si ce acte trebuie sa fac? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:01, 7 Septembrie 2017
Va prezentatiimpreuna cu tatal copilului la un birou notarial pentru o declaratie de calatorie, prin care va exprimati acordul ca minorul sa calatoreasca in Italia, insotit de personalul de bord al companiei aeriene....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura minor brumamirabela brumamirabela buna ziua.sunt o mama divortata cu un copil minor incredintat mie locuiesc in italia si mar interesa unde sa ma adresez pt a obtine procura pt a calatori ... (vezi toată discuția)
Minor de 16 ani,poate iesi din tara fara insotitor? alexandra2000 alexandra2000 Buna ziua.Fiica mea a fost chemata de verisoara ei in italia luna viitoare,dar ea nu poate veni dupa ea si nici eu sau tatal ei nu o putem duce.Se poate face ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac sa-mi iau banii înapoi? simona dumitrana simona dumitrana Buna ziua,am achiziționat un bilet de avion pentru un minor de 17ani de la wizzair ...am crezut ca este posibil ca acesta sa călătorească neînsoțit ... (vezi toată discuția)