avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... credit ipotecar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

credit ipotecar

Vreau sa cumpar o casa prin credit ipotecar, contractul o sa fie incheiat intre mine si o persoana fizica,pretul este de 49000 euro.Persoana fizica de la care cumpar are cumparata casa de la dezvoltator,in data de 30.08.2017,la pretul de 142000 lei( 30000 euro).Avand in vedere ca pretul anterior este mai mic decat pretul meu,este posibil ca banca sa nu imi acorde creditul la 49000 euro si evaluarea sa nu iasa la pretul stabilit si credeti ca pot interveni si alte probleme.
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Tudor Mihai , Avocat 18:01, 8 Septembrie 2017
Evalutorul o sa tina cont de acel pret, de pretul actual al zonei dar si de imbunatatirile aduze apartamentului.
Chiar daca a fost cumparat la 30000, este poaibil ca pretul pietei sa fi crescut, proprietarul sa il fi cumparat la un anumit nivel de finisare utilare, iar acum sa fie la alt nivel, valorand mai mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare incheiat intre parinti si copii doms doms speta: varianta 1. parintii ies la pensie si vor sa se mute din localitate. intentioneaza sa achizitioneze o casa la tara. Ca sa obtina banii pentru ... (vezi toată discuția)
Chitanta si valoare minima vanzare apartament furgim furgim Daca vind un apartament si in contractul de la notar stipulez ca banii se vor plati in maxim 2 luni, in momentul in care primesc banii e suficienta o chitanta ... (vezi toată discuția)
Evaluare incorecta in procesul de executare silita imobiliara znicolae9 znicolae9 Apartamentul meu a fost scos la licitatie ptr un credit de nevoi personale neachitat,in valoare de circa 5000 euro.[b]Precizez ca banca care m-a executat silit ... (vezi toată discuția)