avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA - Norma de venit IT
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA - Norma de venit IT

Buna ziua,
intentionez sa deschid un PFA in domeniul IT, pe codul 6202, cu norma de venit. Clientul meu este in Canada si nu doreste nici o factura decat cea din PayPal, insa voi scoate o factura de consultanta pentru fiecare suma primita, drept justificare. Insa voi face si dezvoltare software, pe langa arhitectura si consultanta. Credeti ca ar putea aparea probleme in cazul unui control?

Alte discuții în legătură

Pfa pe codul caen 6202 la norma de venit - intrebari cu noile schimbari danyboy danyboy Buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de un PFA pe codul CAEN 6202 la norma de venit: 1. Mai exista norma de venit pentru IT (creare the software ... (vezi toată discuția)
Pfa - norma de venit Macaret Macaret Buna ziua, doresc sa deschid un pfa la norma de venit cu codul CAEN 6202. Acest cod CAEN imi permite doar sa prestez servicii de consultanta in IT. Eu pe ... (vezi toată discuția)
Pfa servicii informatice 6201 - intrebari despre activitate si cod caen sanducosmin sanducosmin Buna ziua, Sunt in curs de infiintare a unui PFA cu norma de venit in Bucuresti. Datorita cumularii normelor, sunt nevoit sa aleg un singur cod CAEN din ... (vezi toată discuția)