avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie de plata venita din germania
Discuție deschisă în Executare silită

somatie de plata venita din germania

este vorba despre o somatie de plata venita din germania.Sotul meu a suferit o operatie in Germania,avand card european din a a doua zi a operatiei.Fiind o urgenta medicala,nu a avut card inaintea operatiei,ci de a doua zi.Acum,dupa un an de la operatie,factura medicala ia venit acasa,la domiciiu,in loc sa ajunga la casa de asigurari de sanatate.Are o somatie de plata in valoare de 22000 euro.Am dori sa facem contestatie,dar nu stim cum se procedeaza.Precizez ca somatia este primita prin judecatoria Galati.
Ultima modificare: Joi, 7 Septembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Cardul european ramo05ab ramo05ab Buna ziua, Poate ma puteti ajuta cu o informatie. Am citi foarte mult despre cardul european pe net dar tot nu sunt convinsa de ce se poate acoperi in ... (vezi toată discuția)
Cardul european de sanatate - tergiversare emitere, asigurare alternativa iondragomir iondragomir Sunt total dezamagit si dezorientat.Am fost astazi la Casa judeteana de asigurari de sanatate,unde mi-am depus actele pentru obtinerea cardului european de ... (vezi toată discuția)
Spitalizare in timpul concediului fara plata ramiha ramiha Buna ziua, O cunostinta a mea este in urmatoarea situatie: In timpul unui concediu fara plata pe care si-l luase pt rezolvarea unor probleme personale, ... (vezi toată discuția)