avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Racord rețea energie electrică
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Racord rețea energie electrică

Casa mea este pe un teren cu acces comun privat cu mai multi vecini. Pentru racordarea casei mele la reteaua electrica apartinand SC Electrica SA , mi s-a cerut un acord al tuturor vecinilor mei. Racordul se face pe drumul comun, terenul pe care se afla drumul este in indiviziune, deci imi apartine si mie. Este singura cale de acces si singura cale de a trece racordul de utilitati. Un vecin, chiar cel de la care am cumparat terenul nu vrea sa-mi dea acordul, fara a motiva, nici nu vrea sa stea de vorba, spune ca nu-i treaba lui sa dea acordul.
Cei dela SC ELECTRICA nu dau drumul la executia racordului cerand in mod expres acordul vecinilor.
Cum trebuie sa procedez pentru rezolvarea problemei ?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 18:20, 7 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Notificare vecin, termen, daca nu raspunde, instanta. Ar trebui sa obtineti acordul printr-o notificare, de principiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord notarial bluess bluess Buna ziua. Va multumesc daca m-ati putea ajuta. Am construit o casa. Acum am inceput procedurile de racordare la energie electrica. Trebuie sa fac o extindere ... (vezi toată discuția)
Acord vecini pt extindere retea curent pe drum privat comun maaammmiii maaammmiii Buna ziua. Suntem 4 familii cu 4 case in constuctie si un drum de acces comun privat ,cu inca alti 4 proprietari care au case finalizate. Avem proiect ... (vezi toată discuția)
Servitute drum pt utilitati racataian racataian Buna ziua, am cumparat recent o casa si am angajat o firma sa ma racordeze la reteaua de gaz care se afla peste drum de casa. Am aflat ca drumul este ... (vezi toată discuția)