As dori un sfat sau un model de intampinare la procesul de divort intentat de catre sotia mea,dansa a cerut ca incetarea casatoriei sa fie din vina mea exclusiva motivand cu agresiune urmata de violenta si lipsa de afectiune,in urma discutiilor cand am primit cererea de chemare in judecata cu sotia mea a acceptat ca sa ne despartim din culpa comuna dar sa cer eu asta in intampinare ,nu stiu cum trebuie sa formulez acest lucru precizez ca sunt in total de acord cu celelalte capete de cerere ale sotie mele
va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns la aceasta intrebare
Dvs ca si alti justitiabili credeti din pacate ca avocatii umbla cu modele de actiuni in geanta sau le au salvate in calculator si le folosesc in fiecare cauza in care sunt angajati,Intampinarile sunt redactate in functie de fiecare speta in parte ,de cererea de chemare in judecata etc.
Multumesc pentru raspuns ,nu vreau sa fiu impetinent dar am adresat o simpla intrebare daca cumva am gresit cu acest lucru imi pare rau ca v am deranjat, doream sa stiu cum trebuie sa procedez in continuare nicidecum nu am cerut un formular gartuit si cu asta imi rezolvam problema
Divort
Anirodaxi
Cum ma sfatuiti sa incep procedurile de divort de un sot récalcitrant pana la periculos, violent fizica si verbal si cu care nu pot avea un dialog.
Avem si ... (vezi toată discuția)