avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa de salubritate sector 4
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa de salubritate sector 4

Este legal modul de calcul al taxei de salubrizare in sectorul 4?
Locuiesc intr-un apartament proprietate personala si mai am un procent dintr-un alt apartament 33% (succesiune in urma decesului tatalui).
Am platit taxa de salubrizare integral pentru apartamentul in care locuiesc si in plus 33% din taxa pentru ap. la care sunt co-proprietar.
Este legal acest mod de calcul? Am inteles ca taxa se aplica la persoane nu la spatii detinute... Nu locuiesc in acelasi timp in ambele spatii si deci nu produc gunoi in ambele spatii!!!

Cel mai recent răspuns: luca luca , utilizator 14:21, 8 Septembrie 2017
Trebuie să depuneți o declarație că nu locuiți/utilizați acel apartament moștenit.
Citiți HCLS4 95/2017 și regulamentul privind instituiea taxei de salubrizare, art 1, alin 2
[ link extern ] /
HCLS4 95/2017
[ link extern ]

Va multumesc!
Se pare ca tot noi trebuie sa declaram ("demonstram") lucruri evidente...in cazul acesta ca nu poti locui in doua imobile in acelasi timp. Intr-unul 100% si in altul 33%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa salubrizare sector 4 FPG FPG Buna seara! Am un PFA, cu sediul in sectorul 4 (doar sediu, nu si punct de lucru). La sediul firmei nu se desfasoara nicio activitate, este doar locuinta ... (vezi toată discuția)
Salubrizare fidelia22 fidelia22 Buna ziua, Daca exista posibilitatea sa nu platesc in doua locuri salubritatea.,adica la doua adrese diferite?Cum procedez?(Primaria spune ca trebuie platit ... (vezi toată discuția)
Taxa de salubritate stabilita de consiliul local florin1952 florin1952 Buna ziua,sunt din orasul Buhusi, jud. Bacau si locuiesc in Italia din 1998. In Buhusi sunt proprietarul unui apartament de 54 mp, care nu este locuit din ... (vezi toată discuția)