avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA GUNOI- SALUBRIZARE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA GUNOI- SALUBRIZARE

detin o casa de vacanta la tara-mosterire parinti. locuiesc acolo in concediu -vara, 30 zile pe an si inca aprox 30 de zile -in weeken-uri.
sunt obligat sa platesc taxa gunoi?? ei mi-au incasa 36 lei pe 2018 odata cu plata taxe si impozite casa-teren. nu am nici viza de flotant acolo.
Cel mai recent răspuns: petremarin11 , utilizator 22:06, 19 Martie 2018
Taxa de salubrizare se plătește de către toți proprietarii de imobile indiferent de zilele in care aceștia părăsesc imobilul.
IMI INDICATI, VA ROG, LEGEA-ANUL, HG, ETC
Aceeasi problema si la mine. Mai mult decat atat sunt intr-o zona de deal unde masina de gunoi nu poate urca deci practic nu pot sa imi asigure serviciul respectiv. Sigur trebuie sa existe un articol in care sa fie precizate exceptiilesi sau obligatiile prestatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata gunoi petremarin11 petremarin11 Buna seara. Detin o casa de vacanta intr-o comuna dintr-o zona de deal. Pana in anul 2017 colectarea gunoiului se facea de catre o firma de salubrizare din ... (vezi toată discuția)
Am o intrebare, poate ma ajuta cineva. locuiesc impreuna cu sotul ... Ma intereseaza Ma intereseaza Am o intrebare, poate ma ajuta cineva. Locuiesc impreuna cu sotul la casa intr-o comuna in care am mai cumparat o casa pe care o renovam si in care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! dețin o casa de vacanța (2 imobile nelocuibile) ... Alexandra Marina Alexandra Marina Buna ziua! Dețin o casa de vacanța (2 imobile nelocuibile) in comuna Daesti, județul Vâlcea și o suprafața de teren intravilan. Menționez ca nu ... (vezi toată discuția)