avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Termen de solutionare a contestatiilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Termen de solutionare a contestatiilor

In cat timp am obligatia sa solutionez o contestatie la o sanctiune discplinara avertisment scris ??
Cel mai recent răspuns: zoltan95 , utilizator 22:54, 10 Septembrie 2017
In regulamentul intern nu este specificat termen de solutionare.
Atunci numai cei din C.A. va pot spune asa ceva.
Ce parere aveti?Daca nu primesc raspuns de la Consiliul de Administratie in termen de 30 de zil e calendaristic la contestatia depusa, sa apelez la Tribunal?
Sa-i dau in judecata pentru probleme de forma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie-sanctiune contest_decizie contest_decizie Derularea evenimentelor: 16.05.2014/declaratii depuse la secretariatul scolii si in aceeasi zi [b]sesizare catre Consiliul de administratie din partea ... (vezi toată discuția)
Nulitatea unui avertisment scris znicolae9 znicolae9 Am fost sanctionat cu avertisment scris ptr o abatere disciplinara subiectiva. Avertismentul a primit nr de inregistrare, am semnat de primire, dar ... (vezi toată discuția)
Concediat cu art.248 alin.1 lit ''e'' din codul muncii nite nite Am fost concediat cu art.248 alin.1 lit ‘’e’’ din Codul Muncii. As dori sa stiu daca am dreptul la somaj sau la concediu medical. Va ... (vezi toată discuția)