avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... JURIDIC - refuz încasare sultă, termen de plată
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

JURIDIC - refuz încasare sultă, termen de plată

Buna ziua!
Daca pirita refuza sa vina sa primeasca sulta in localitatea unde locuiesc eu, pot sa apelez la un executor si dinsul sa ia legatura cu pirita?
In hotarirea judecatoreasca se spune ca "ambele parti au hotarit ca reclamanta sa ia casa." Acum vine si imi spune ca ma va da in judecata ca eu i-am promis ca vind casa si impart cu ea suma primita. Nu este adevarat ca eu i-am promis ceva. Neavind nici o dovada ca sa ocupat de casa respectiva a renuntat la casa. Instanta a hotarit ca eu sa iau casa si ea sulta.
Dl avocat, in cit timp trebuie sai dau sulta. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:55, 13 Noiembrie 2017
Cu cat mai repede. Teoretic, va poate executa imediat ce hotararea e definitiva.
Dna Avocat, hotarirea nu este definitiva. Sulta nu trebuie data piritei dupa ce trec cele 30 de apel?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De indata ce hotararea ramane definitiva trebuie sa achitati sulta. Daca partea litiganta refuza sa incaseze banii atunci o puteti pune in intarziere conform art.1510 cod civil, prin procedura ofertei de plata si a consemnatiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata sulta- pot apela la un executor? ContSters438817 ContSters438817 Buna ziua! Daca pirita refuza sa vina sa primeasca sulta in localitatea unde locuiesc eu, pot sa apelez la un executor si dinsul sa ia legatura cu ... (vezi toată discuția)
Executare imobil și bunuri mobile mariaiord mariaiord Buna seara. Piirita refuza sa-mi dea cheile de la casa parinteasca, desi am o sentinta judecatoreasca definitiva. Cum sa procedez, noi nu am facut partajul si ... (vezi toată discuția)