avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Explicarea unei hotarari judecatoresti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Explicarea unei hotarari judecatoresti

Buna ziua , tocmai am aflat pronuntarea intr-un litigiu de munca si nu inteleg in totalitate pronuntarea , mai bine zis daca am castigat reintegrarea cu tot ce priveste ea , adica si plata drepturilor ce mi se cuvinea sau nu . In pronuntare scrie :
Aminte recursul modifica in tot sentinta . Admint5e capatul de cerere avand ca obiect anularea deciziei nr...., de concediere a contestatoarei emisa de intimata si in cosecinta : constata nula abolut decizia , emisa de intimata : admite exceptia lipsei de interes invocata de instanta de recurs din oficiu si in consecinta respinge ca fiind lipsite de interes capetele de cerere avand ca obiect : repunerea in functia detinuta anterior ........Obligarea intimatei la plata de despagubiri reprezentand drepturile de natura salariale si drepturi de natura salariala (prin bonificatii etc ) pe perioada de timp cuprinsa de la data concedierii si pana la reintegrarea contestatoarei , actualizata pana la data executarii efective a titlului executoriu de carte intimata . Respinge ca nefondata cererea intimatei de obligare a contestatoarei la plata cheltuielilor de judecata efectuate la instanta de fond si in recurs. Irevocabila

Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Roxana83 , utilizator 23:02, 17 Martie 2010
Sentinta a fost modificata in tot. Lipseste ceva din dispozitivul deciziei civile.
Sau, situatia dvs. de fapt este alta. Unde lucrati in prezent?
Ati scris "respinge capetele de cerere" si ati facut referire numai la capatul de cerere privitor la repunerea in functia detinuta anterior.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea
Eu o interpretez asa: s-a anulat in tot decizia de desfacere a CIM, astfel ca partile vor fi repuse in situatia anterioara emiterii deciziei, deci contestatorul va avea toate drepturile salariale pe perioada cuprinsa de la emiterea deciziei si pana la zi. ;)
Hotararea sus amintita este a doua hotarare judecatoareasca , prima data am castigat am fost reintegrata fictiv si concediata deoarece firma a cesionat si nu mai avea locuri de munca , m-am judecat din nou unde am castigat , hotararea sus mentionata , societatea a cerut revizuire , a fost respinsa , a refuzat executarea hotararilor in totalitate mentionand ca nu scrie ca am castigat reintegrare , singurul lucru pe care l-a facut a fost sa scrie in cartea de munca ca s-a anulat decizia de concediere si atat . Nu am primit nici o suma , nu ma pot angaja in alta parte pentru ca , cartea de munca nu este inchisa , nu am serviciu desi am trimis adrese carte sociatate aceasta nu mi-a comunicat nici macar verbal sa ma prezint la un loc de munca .Am cerut explicarea hotararii dar instanta a considerat ca este clara si specificand juristului societatii ce anume inseamna hotararea . Cu toate astea nu pot beneficia de somaj , nici nu ma pot angaja , nici venit nu am . Nu pot intelege ce as avea de facut .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere nelegala - consecinte sentinta cgolgot cgolgot Buna ziua , as avea o intrebare legata de o concediere nelegala.Un salariat a avut contract de munca incepand cu martie 2014 pana a fost concediat in mai ... (vezi toată discuția)
Nulitatea deciziei de concediere si neacordarea reintegrarii. interpretare hotarare CHCORNEL CHCORNEL Materia : litigiu de munca . Obiect : contestare decizie de concediere, reintegrare si plata drepturi salariale de la concediere la reinterare. Hotarare: ... (vezi toată discuția)
Anularea deciziei de concediere crystina-76 crystina-76 Sunt in litigiu cu societatea unde am lucrat din martie 2011- pe motiv de concediere abuziva. Am obtinut la tribunal o hotarare definiteva prin care instanta ... (vezi toată discuția)