avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Calomniere pe Facebook si Messanger
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Calomniere pe Facebook si Messanger

Sunt divortat de 9 ani si intr-un parteneriat civil cu actuala sotie.
Fosta sotie ma calomniaza intr-un mod barbar prin nenumarate mesaje, comentarii postate pe contul meu, al actualei sotii, al copiilor acesteia, ai surori mele si al foare multor colegi de serviciu, vecini...etc !
Bineintele ca foloseste un cont fals de Facebook !

ce pot face?...de discutat cu ea nu e o solutie, va asigur !
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:59, 10 Septembrie 2017
Politia nu se baga pentru ca nu e infractiune, iar in drept civil ar ramane de dovedit identitatea faptasului, lucru pe care banuiesc ca nu il puteti face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara!! am și eu o scurtă întrebare, dacă cineva a ... Sabrinaina Sabrinaina Bună seara!! Am și eu o scurtă întrebare, dacă cineva a făcut un cont fals de facebook și a vorbit cu o anumită persoană, iar persoana respectivă ... (vezi toată discuția)
Mesaje facebook dana211 dana211 SUNT LUATE IN CONSIDERATIE CA PROBE IN PROCES DE DIVORT MESAJELE DE PE FACEBOOk SAU SMS ? cel care le pune la dispozitie incalca lege daca are alt nume de cont? (vezi toată discuția)
Urmarire facebook MihaiFB2018 MihaiFB2018 Este posibil demonstrarea ca o persoana a vorbit cu un anumit cont , fara a stii ce cont ,ci doar mesajele. Mai exact identificarea unui cont daca se stiu ... (vezi toată discuția)