avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... mesaje facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

mesaje facebook

SUNT LUATE IN CONSIDERATIE CA PROBE IN PROCES DE DIVORT MESAJELE DE PE FACEBOOk SAU SMS ? cel care le pune la dispozitie incalca lege daca are alt nume de cont?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 08:25, 10 Februarie 2017
Trebuie sa dovediti identitatea celui care a postat, ceea ce e cam problematic intr-un proces in drept civil (Politia nu se baga, iar logurile dispar in termen de 14 zile de la stergerea contului, deci nu se mai poate dovedi nimic).
Ultima modificare: Vineri, 10 Februarie 2017
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomniere pe facebook si messanger mitroigeorge mitroigeorge Sunt divortat de 9 ani si intr-un parteneriat civil cu actuala sotie. Fosta sotie ma calomniaza intr-un mod barbar prin nenumarate mesaje, comentarii postate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, prietena ma acuza ca ii folosesc contul de pe facebook Mariana Dina Mariana Dina Am facut un cont de facebook unei prietene! Acum sunt amenintata ca i am citit converastiile si ca o sa faca plagere! Va rog sa mi spuneti ce consecinte poate ... (vezi toată discuția)
Întrebare aflare identitate internet dinosaurustt dinosaurustt Se dă următoarea situaţie fictivă: Un individ comite o infracţiune online(să zicem că o comite la ora 08:07 în data de 27 august 2005) SRI află ... (vezi toată discuția)