avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum se procedeaza in cazul art 375 CPP?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum se procedeaza in cazul art 375 CPP?

La art 375(2)probele cu inscrisuri solicitate se refera la probele care au fost in urmarire penala la care inculpatul a recunoscut fapta sau se refera la noile probe care vor fi administrate ,respectiv la toate probele din cercetarea judecatoreasca?explicati ,va rog,pe scurt,art .375,multumesc anticipat!
Este vorba de inscrisuri in circumstantiere.
Adică?
Inscrisurile in circumstantiere sunt inscrisuri ce caracterizeaza persoana inculpatului, dar daca exista si alte inscrisuri pe care le considera necesare pentru soluționarea acțiunilor penală și civilă, poate sa le depuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea vinovatiei in fata instantei de judecata- art.320 ind.1 c.pr.pen. picika picika daca in faza urmaririi penale nu recunosc o fapta numai in fata judecatorului atunci beneficiez de art 320 ind 1? (vezi toată discuția)
Recunoasterea faptei in camera preliminara vasiledela4 vasiledela4 buna ziua dupa noul cod penal am inteles daca colaborez cu anchetatorii beneficiez de reducerea pedepsei cu 1/3 cum pot obtine aceasta reducere ? dosarul este ... (vezi toată discuția)
Art. 320 indice 1 georgeaboaice georgeaboaice Buna ziua ! Va rog, respectuos, sa imi explicati daca uzez de acest articol 320 indice 1 in cadrul procesual...asta inseamna ca efectiv mi se reduce pedeapsa ... (vezi toată discuția)