avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Factură Orange scadentă în 14 zile de la emitere, ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Factură Orange scadentă în 14 zile de la emitere, legalitate

Bună ziua! Este legal termenul de 14 zile de la emiterea facturii până la scadență? Sunt de curând abonat OrangeTV și n-am mai întâlnit situația aceasta. Mai mult, deja am fost contactat de o firmă de recuperare. Am 7 zile întârziere. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 21:30, 8 Septembrie 2017
Probabil ca asta ati semnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scadență factura telefonie mobila depășită AlinaC16 AlinaC16 Bună ziua, Aș avea nevoie de un sfat în legătură cu situația descrisă mai jos: am un abonament de telefonie mobilă semnat în dec 2015, ca early ... (vezi toată discuția)
Termen de plata facturi de gunoi sorin2tudora sorin2tudora Buna ziua, Am o rugaminte: la noi, la asociatie, termenul de plata al facturii de gunoi este de sapte zile. Mentionez ca in acest mod, asociatia noastra, este ... (vezi toată discuția)
Bo in contractele de leasing ofeliab ofeliab Buna seara, Am o intrebare in legatura cu Bo emise ca si garantie de neplata in contractele de leasing. In momentul incheierii contractului de leasing s-au ... (vezi toată discuția)