avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despre moștenire și intenția de testare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despre moștenire și intenția de testare

În cazul în care moare o persoană,și ea înainte să moară a vrut să-ș lase averea unor alte persoane care nu îi sunt rude, legea aceea persoană decedate o mai consideră persoană? Ptr ca să îi respecte decizia legată de ce a făcut.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:55, 8 Septembrie 2017
Prin ce act s-au lasat bunurile? Si, despre ce bunuri este vorba?
Nu inteleg intrebarea, va intereseaza daca legea romana considera un cadavru ca fiind o persoana? Nu.
Dar la momentul incheierii actului (testamentului presupun), era o persoana.
Oricum ar fi, veniti cu detalii ca e tare dificil de inteles care e situatia concreta. Explicati mai amanuntit.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@ Liliana

Mai are o postare aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Vineri, 8 Septembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este actul cel mai potrivit pentru a putea beneficia de moștenirea unei familii (părinți și fiu)? BG BG Va rog sa-mi sugerati care este actul cel mai potrivit pentru a putea beneficia de mostenirea unei familii, dupa decesul proprietarilor si a fiului ... (vezi toată discuția)
Testamente într-o succesiune nedezbătută de mai multe generații de moștenitori. ce are de făcut moștenitorul actual? razvanstroe razvanstroe Ma aflu in urmatoarea speta: in urma cu zeci de ani, un cuplu a avut 2 baietii. Baiatul 1 a fost casatorit, fara copii, Baiatul 2 a fost casatorit si a avut ... (vezi toată discuția)
Testament paraschiv mariana paraschiv mariana Buna seara, Am un unchi(fratele bunicii) care mi-a facut un testament in fata unui avocat, pentru toate bunurile sale mobile si imobile. Sotia unchiului a ... (vezi toată discuția)