avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Renunțarea la cetățenie, situația dreptului la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Renunțarea la cetățenie, situația dreptului la pensie

Buna seara ,va rog sa ma ajutati cu un raspuns cit mai clar.,In romania am lucrat 23 ani,dupa care am plecat in spania. daca renunt la cetatenia romana pentru cea spaniola,anii
cotizati in Romanía se pierd renuntind la cetatenia romana? pentru cea spaniola.tinind cont ca odata CE mi se da cetatenie spaniola mi se retrage buletinul romanesc..tin sa precizez ca am si cont bancar in Romanía.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:17, 10 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chiar daca renuntati la cetatenia romana, dreptul la pensie nu va este afectat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie romania lucion lucion Buna ziua, ma numesc Lucian Nicolae,va rog frumos, as vrea sa stiu daca prin renuntarea la cetatenia romana odata ce se obtine cetatenia spaniola, pierd ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie romana si spaniola elenamarica10 elenamarica10 Buna ziua, Numele meu este Maria, sunt cetatean roman, locuiesc in spania de peste 10 ani si sunt casatorita cu un cetatean spaniol. Am solicitat ... (vezi toată discuția)
Se poate pierde o proprietate daca renunti la cetatenia romana? carmenspata carmenspata Buna ziuna.Se poate pierde o proprietate renuntind la cetatenia romana?eu locuiesc in spania de 10 ani si vreau sa-mi iau nationalitatea spaniola FIIND ... (vezi toată discuția)