avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate pierde o proprietate daca renunti la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate pierde o proprietate daca renunti la cetatenia romana?

Buna ziuna.Se poate pierde o proprietate renuntind la cetatenia romana?eu locuiesc in spania de 10 ani si vreau sa-mi iau nationalitatea spaniola FIIND OBLIGATA SA RENUNT LA CEA ROMANA.DETIN O PROPRIETATE IN ROMANIA SI VREAU SA STIU DACA POATE INFLUIENTA CU CEVA.INTREBAREA MEA ESTE.,RENUNTIND LA CETATENIA ROMANA POT PIERDE PROPRIETATEA????SAU RAMIN IN CONTINUARE PROPRIETAR???CU MULTA STIMA SI RESPECT CARMEN.VA MULTUMESC DIN SUFLET.VA ROG AJUTATI-MA CU UN RASPUNS CIT MAI CLAR.
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 09:58, 3 August 2016
nu pierdeti proprietatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate in romania si cetatenie straina constantinescu-maria constantinescu-maria sunt cetatean raman. posed o proprietate in Romania, dar intentionez sa depun actele ptr. a obtine cetatenie in Spania, unde locuiesc si lucrez. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Naționalitate română și spaniolă andririsa andririsa Buna ziua. Situatia mea este urmatoarea: locuiesc in Spania de 12 ani iar in 2013 am solicitat si obtinut nationalitatea spaniola. La obtinerea ... (vezi toată discuția)
Renunțarea la cetățenie, situația dreptului la pensie carmenspata carmenspata Buna seara ,va rog sa ma ajutati cu un raspuns cit mai clar.,In romania am lucrat 23 ani,dupa care am plecat in spania. daca renunt la cetatenia romana pentru ... (vezi toată discuția)