avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parcarea privata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parcarea privata

Buna ziua .Scriu in numele a 100 de proprietari de apartamente. In 2008 sa dat in folosinta un bloc care afost cumparat de noi ..De jur imprejur este o parcare de vreo 50 de loc pe care aceasta firma a asfaltat o jumate adica in fata deoarece are sediu la parter unde si ocupa jumate din locurile de parcare si jumate le ocupa angajatii penitenciarului care se afla langa noi cealalta ramanand adica in spatele blocului neingrijita. Cand am cumparat apartamentele ni sa promis cate un loc de parcare care nici in ziua de azi nu il avem.Intrebarea mea este ce putem face ptr a intra in proprietatea acestei parcari pentru a o asfalta si ai pune placute sau bariera (nici macar luminata nu este de 9 ani )deoarece vanzatorul spune ca e parcarea privata a lui si nu il intereseaza unde parcam noi iar cand sa spart o teava de apa a trebuit sa ne rugam de ei ptr a sapa ca de e parcarea lor.
Cel mai recent răspuns: Valivalika , utilizator 10:57, 29 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prin actul de achizitie bun imobil ,fiecare dintre proprietari a achzitionat strict suprafata aferenta apartamentului ,restul din imobilul de locuit in comun reprezinta parte comuna
Una este promisiunea si alta este documentul de achiztie -dupa cum este cel in care ati preluat calitatea de proprietar al apartamentelor
Daca terenul din fata imobilului de locuit in comun reprezinta teren privat aveti dreptul sa negociati cu proprietarul acestuia
Problema cu bariera reprezinta o reala problema deoarece autoritatea publica locala nu permite restrictionarea accesului -vezi situatii speciale=interventie salvare,politie,pompieri
ynocentta a scris:

Prin actul de achizitie bun imobil ,fiecare dintre proprietari a achzitionat strict suprafata aferenta apartamentului ,restul din imobilul de locuit in comun reprezinta parte comuna
Una este promisiunea si alta este documentul de achiztie -dupa cum este cel in care ati preluat calitatea de proprietar al apartamentelor
Daca terenul din fata imobilului de locuit in comun reprezinta teren privat aveti dreptul sa negociati cu proprietarul acestuia
Problema cu bariera reprezinta o reala problema deoarece autoritatea publica locala nu permite restrictionarea accesului -vezi situatii speciale=interventie salvare,politie,pompieri

Iar de angajații peniteciarului cum scapam ?Le am facut numarate solicitari pentru a numai parca .Sunt diferite semne cu parcarea privata afisate.Vin diverse rsp evazive care nu au nici o legatura cu solicitarea noastra.
Ultima modificare: Vineri, 29 Septembrie 2017
Valivalika, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asfaltare parcare privata platita de toti locatarii buna ziua locuiesc intr-un cartier unde exista o parcare cu locuri ... Petru Cristofor Petru Cristofor Buna ziua Locuiesc intr-un cartier unde exista o parcare cu locuri de parcare private (cumparate de locatari). Parcarea este a condominiului, asa am inteles, ... (vezi toată discuția)
Asfaltare trotuar si parcare din bani proprii FireBath FireBath Trotuarul (spatiu public) si parcarea (spatiu privat 80% si restul public) din fata blocului meu trebuie asfaltat. Vream sa asfaltam acolo folosind banii ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate teren amun amun S-a cumparat un apartament intr-un bloc \"nou\", proprietarul de atunci spunandu-se ca avem si loc de parcare in pretul apartamentului, mai exact in spatele ... (vezi toată discuția)