Fostul meu socru mia facut un contract de vînzare cumpărare cu clauza dupa despărțirea de fiul sau,precizez ca fiul nu purta acelaș nume cu al sotului ,acum cei doi au decedat cum pot intra in posesia actului si daca devin unic proprietar? Va multumesc!
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Bun. Deci daca dvs aveti un act de proprietate (vanzare cumparare cu clauza, dupa cum ati scris), si cei doi au decedat, care este problema? Prevalati-va de acel act si luati imobilul in stapanire. Care este problema? Mai exista mostenitori? Nu aveti actul fizic, nu aveti acces la el sau care este situatia?
Nu nu actul si notara unde sa facut zice ca nu al mai gaseste,eu am avut o copie dar am pierdut o la fel si cea a domnului care mia facut actul cum sa procedez in cazu asta?
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Notara nu poate pur si simplu sa zica ca nu il mai gaseste pentru ca are o arhiva pe care o tine in conditiile stricte ale legii, nu cauta actul intr-un sertar ca sa il rataceasca. Deci sa intelegem ca toate actele si cele originale si copiile s-au pierdut? In ce an s-a facut actul? Imobilul este inscris in cartea funciara? La financiar cine figureaza, dvs sau domnul vanzator?
Mostenire pamant
dodorel62
Socrul meu a depus actele pentru a intra in posesia unui teren,dar el a decedat si nu a putut sa-l ia,iar noi am continuat aceaste formalitati timp de 2 ani ... (vezi toată discuția)