avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare cumpărate cu clauza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare cumpărate cu clauza

Fostul meu socru mia facut un contract de vînzare cumpărare cu clauza dupa despărțirea de fiul sau,precizez ca fiul nu purta acelaș nume cu al sotului ,acum cei doi au decedat cum pot intra in posesia actului si daca devin unic proprietar? Va multumesc!
In anul 2000 si in cartea funciară figurează domnu vanzator
Si la financiar cine figureaza, tot dansul? Sau dvs?
Domnul vanzator
Adresati-va Camerei Notarilor Publici,duap ce obtineti actele mergeti la OCPI si in baza certifiactelor de decs cereti radierea dreptului de uzufruct,duap care, daca nu mai sunt alti mostenitori rezervatari deveniti unic mostenitor cu drepturi depline.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire pamant dodorel62 dodorel62 Socrul meu a depus actele pentru a intra in posesia unui teren,dar el a decedat si nu a putut sa-l ia,iar noi am continuat aceaste formalitati timp de 2 ani ... (vezi toată discuția)
Acte mostenire casa care sa nu fie atacate in instanta dodorel62 dodorel62 Buna dimineata. Eu am fost casatorit , iar parintii mei mie si fostei sotii ne-a facut act de vanzare cumparare cu drept de intretinere mie si fostei sotii, ... (vezi toată discuția)
Buna seara! se da urmatoarea situatie! tatal sotului meu (decedat) ... LeoRamona76 LeoRamona76 Buna seara! Se da urmatoarea situatie! Tatal sotului meu (decedat) a lasat mostenire copiilor lui o casa. Socrul meu mai avea o sora care la randul ei avea un ... (vezi toată discuția)