avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Obținerea vizei de ședere în mod ilegal
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Obținerea vizei de ședere în mod ilegal

Buna seara.
Dacă un străin primește dreptul de ședere in România urmare a faptului ca a ascuns motivul real al expulzării dintr-un alt stat (acesta dându-i si Interdicție de intrare pe teritoriul statelor UE), ce se poate întâmpla? Practic dreptul de ședere a fost obținut in mod fraudulos. Sau nu? E vorba de o nulitate la mijloc, ca sa nu mai zic de fals in declarații? Si ce se poate întâmpla după aflarea adevăratelor motive ale expulzării? I se poate retrage dreptul de ședere in România (viza a fost solicitată pt întregirea familiei)? Am citit OUG 194/2002 dar nu mi-e totul clar.
Va mulțumesc.
Ultima modificare: Duminică, 10 Septembrie 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Dreptul la libera circulatie in romania ro280988 ro280988 Buna seara. V-as ruga sa-mi oferiti un sfat la urmatoarea speta. Domnul X, cetatean tunisian, pleaca in Germania, unde obtine un permis de sedere pentru ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean non-eu ilegal pe teritoriul romaniei ContSters82254 ContSters82254 Buna! Doresc sa-mi oficializez relatia pe care o am cu un cetatean de origine mongola dar a carui viza de sedere a expirat in urma cu 9 ani si de atunci ... (vezi toată discuția)
Acordarea vizei roscatika23 roscatika23 Daca prietenului meu de origine turca i s-a pus interdictie de catre fostul patron(din cauza unor probleme personale) de a intra in Romania,cum mai poate ... (vezi toată discuția)