avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Titularizare 2017
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Titularizare 2017

Un profesor a participat la titularizare 2017, disciplina cultura civica. A luat 5.85 la titularizare. Studii : drept. La repartizare candidati intre 5 si 7, conform calendarului, prof i se atribuie 10 ore TIC (Tehnologia Informatiei si a Comunicatiilor), pe langa 8 de cultura civica. Intrebare: ce studii trebuia sa mai aiba prof respectiv ca sa i se atribuie 10 0re de tic? Si daca este normal asa ceva? Pe site figureaza doar cu studii drept.

0

Alte discuții în legătură

Se mai poate face ceva legal pentru a-mi recupera postul? Autor Autor Buna ziua! Doresc sa actionez in justitie ISJ-ul si scoala unde am incadrearea pentru refuzul de a ma primi pe post. Am sa expun in mare situatia data si ... (vezi toată discuția)
Nomenclator incadrare invatamant profesori de informatica mihail123 mihail123 Buna ziua, Sunt cadru didactic titular, in Bucuresti, cu 15 ani vechime in invatamant. Am devenit profesor titular in urma examenului de titularizare la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, metodologia de titularizare 2021, art.89 lit.2 nelamurire intrebare18 intrebare18 Buna ziua, Un parere avizata cu privire o chichita la Metodologia titularizare 2021. Art. 89 (1) Candidații care au susținut proba scrisă în cadrul ... (vezi toată discuția)