am avut un proces cu finantele timp de 4 ani , pentru susspiciune de evaziune fiscala pe care l-am castigat .
pentru suspiciune, finantele mi-au laut banii din contul firmei si nu au vrut sa mi-i mai inapoieze pe motiv ca am castigat procesele intentate de ele" motivatia a fost ca fapta nu exista " dar nu mi-a dat si recuperarea banilor.am fost nevoita sa deschid proces pentru recuperarea banilor iar acesta l-am pierdut in ambele instante.
vreau sa fac plangere impotriva statului roman la cedo, dupa ce dosar trebuie sa cer copii la instanta?
primul proces a fost penal si cel deschis de catre mine a fost contencios administrativ.
astept raspuns.
multumesc
La ultima infatisaare s-a schimbat judecatorul, a venit o doamna, care habar nu avea despre ce este vorba in dosar, iar solutia a fost un copy-paste dupa ceea ce au scris cei de la ANAF, iar la recusrs... corb la corb nu-si scoate ochii, adica finantele au intotdeauna dreptate, , chiar daca nu exista fapta de eveziune sau macar suspiciune, ei pot dispune oricand de banii tai, asta la Cluj, ca na noi suntem..........
Curtea nu este o instanta de apel impotriva instantelor nationale si nu poate anula sau modifica deciziile lor si nici nu poate interveni direct in favoarea dvs pe langa autoritatea de care va plangeti, puteti sesiza Curtea Europeana a Drepturilor Omului in legatura cu cazuri in care v-a fost incalcat unul sau mai multe drepturi prevazute in Conventia Europeana a Drepturilor Omului, intrebarea mea viza ce drept din Conventie considerati ca v-a fost incalcat.
Dosarul este format din mai multe dosare.
Mergeti sa il studiati si va veti lamuri ce anume vreti.
Dosarul ar rebui studiat de avocat ca sa vada si daca exista greseli ori daca s -au inalcat drepturi fundamentale in concret.
Situatia este destul de confuza.
Cedo
luiza2008
Buna ziua,
Este posibil ca un stat sa castige o cauza la CEDO?
Si daca da,Romania a castigat vreun proces???
Multumesc! (vezi toată discuția)
Proces litigii munca
ionica1
Buna seara.Am avut un proces - litigii de munca- care s-a terminat de judecat la curtea de apel, cu raspuns nefavorabil mie.As dori sa stiu daca ma adresez ... (vezi toată discuția)