avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cotizația de pensionare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cotizația de pensionare

Pot plati lunar cotizația de pensionare la casa de pensii pentru a- mi merge vechimea chiar daca eu nu mai am nici un venit?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:18, 11 Septembrie 2017
Gasiti detalii aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotizația la casa de pensii Mariana7777777 Mariana7777777 Daca nu am nici un venit pot plati lunar cotizația de pensionare pentru a- mi merge vechimea? (vezi toată discuția)
Transfer ani cotizatie pensie intre soti?! anastancu anastancu Buna ziua, Imi puteti spune daca exista posibilitatea transferului de ani vechime/ani cotizatie intre soti pentru obtinerea stagiului minim de cotizatie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!! am si eu o intrebare ,referitor la mama mea care ... Val3ntin2018 Val3ntin2018 Buna ziua!! Am si eu o intrebare ,referitor la mama mea care are 62 de ani impliniti si 13 ani de cotizatie(vechime in munca). A fost la casa de pensii sa ... (vezi toată discuția)