avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cotizația la casa de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cotizația la casa de pensii

Daca nu am nici un venit pot plati lunar cotizația de pensionare pentru a- mi merge vechimea?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:52, 11 Septembrie 2017
Da. Mergeti la casa de pensii de care apartineti si va incheiati direct cu ei contract si platiti lunar, pana pe 25 a lunii urmatoare pentru luna curenta, minim 277 lei contributie la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer ani cotizatie pensie intre soti?! anastancu anastancu Buna ziua, Imi puteti spune daca exista posibilitatea transferului de ani vechime/ani cotizatie intre soti pentru obtinerea stagiului minim de cotizatie ... (vezi toată discuția)
Cat ma costa cartea de munca? cameliaghinea cameliaghinea Buna ziua, Intrebarea mea este: daca nu sunt agajata dar am carte de munca si vreau sa imi platesc singura totul cat m-ar costa? se poate sa imi platesc ... (vezi toată discuția)
Contribuția la casa de pensii aurel.dumitrescu aurel.dumitrescu Nu am un loc de munca. Cum procedez pentru a cotiza păna la vărsta de pensionare? (vezi toată discuția)