avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contribuția la casa de pensii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contribuția la casa de pensii

Nu am un loc de munca. Cum procedez pentru a cotiza păna la vărsta de pensionare?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:36, 13 Decembrie 2019
Mergeti direct la casa de pensii din judetul de care apartineti cu domiciliu si incheiati cu ei contract prin care sa platiti lunar 25% din salariu minim brut pe economie contributie la pensie. De exemplu in aceasta luna este 520 lei.
Ultima modificare: Vineri, 13 Decembrie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contribuțiilor oanaiordache86 oanaiordache86 Buna seara, Dacă doresc sa îmi plătesc eu contribuțiile la sănătate și pensie, cât m-ar costa? (vezi toată discuția)
Cat ma costa cartea de munca? cameliaghinea cameliaghinea Buna ziua, Intrebarea mea este: daca nu sunt agajata dar am carte de munca si vreau sa imi platesc singura totul cat m-ar costa? se poate sa imi platesc ... (vezi toată discuția)
Plata contributie la pensie Maria200 Maria200 Din anumite motive nu am serviciu si doresc sa mi platesc CM din mina. Cit trebuie sa platesc lunar? Multumesc. (vezi toată discuția)