copii mei lucreaza in ue si acolo au locuinta proprietate si sunt angajati cu forme legale .Ce contributii au de achitat in tara daca nu au nici o proprietate in Romania?
Astept si eu raspuns oficial, suntem in aceiasi situatie.Ce am reusit sa inteleg e ca daca acea tara nu are conventii economice incheiate cu Romania , impozitul pe venit se plateste si acolo si in tara.De aceea cer cei de la Finante sa depunem cererea de rezidenta fiscala pentru a nu se ajunge la situatia " dublei impuneri".Va trebui sa depunem la finante aceste declaratii...
Rezidenta fiscala
Geanlu
Buna ziua,
Daca sunt angajata la un anajator din Romania, dar din motive personale am ales sa ma mut in Germania pastrand jobul din Romania (lucrez remote, ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.