avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata contributiilor de catre persoane care lucreaza ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata contributiilor de catre persoane care lucreaza in strainatate

copii mei lucreaza in ue si acolo au locuinta proprietate si sunt angajati cu forme legale .Ce contributii au de achitat in tara daca nu au nici o proprietate in Romania?
Cel mai recent răspuns: Codruta59 , utilizator 11:58, 14 Septembrie 2017
Astept si eu raspuns oficial, suntem in aceiasi situatie.Ce am reusit sa inteleg e ca daca acea tara nu are conventii economice incheiate cu Romania , impozitul pe venit se plateste si acolo si in tara.De aceea cer cei de la Finante sa depunem cererea de rezidenta fiscala pentru a nu se ajunge la situatia " dublei impuneri".Va trebui sa depunem la finante aceste declaratii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venit dividende din strainatate Username040518 Username040518 Salut! Detin cateva actiuni la o firma din Franta, iar anul acesta am primit si dividende. S-a retinut la sursa impozitul aferent, insa nu stiu daca sunt ... (vezi toată discuția)
Rezidenta fiscala Geanlu Geanlu Buna ziua, Daca sunt angajata la un anajator din Romania, dar din motive personale am ales sa ma mut in Germania pastrand jobul din Romania (lucrez remote, ... (vezi toată discuția)
Certificat de rezidenta fiscala ContSters56278 ContSters56278 In cazul unei PFA italiene care desfasoara activitati in Ro persoana prezinta in loc de certificat de rezidenta fiscala,o cerere catre Agentia ... (vezi toată discuția)