avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mutare mașină de la locul accidentului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mutare mașină de la locul accidentului

Am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu vatamaea corporala a unui biciclist aflat in stare de ebrietate, care mi-a taiat calea, dorind sa traverseze carosabilul faa sa se asigure si totodata, neavand frane functionale la bicicleta.
Eu mai mentionez ca ma deplasam cu o viteza de 44 km/h, si am incercat sa-l evit pe patea stanga a carosabilului care coincide cu directia de deplasare a biciclistului.
Inrebarea mea este daca am mutat masina de la locul accidentului fara sa stiu ca nu este permis, dorind sa fluidizez traficul in acea zona, Am sanse sa castig acest proces penal sau nu ?
Inteleg ca s-a deschis dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, sunteti acuzat si de infractiune prev. de art. 338 c.p. ?
Ultima modificare: Marți, 12 Septembrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Din suplimentul raportului de expertiza tehnica reiese ca intr-acolo se indreapta procesul.
Daca nu exista acuzatie oficiala, degeaba discutam.
Exista.
Fara consultarea dosarului este dificil sa se opineze intr-o directie.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Septembrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier - vatamare corporala - culpa comuna Alex84 Alex84 Buna ziua, Cu aproximativ o luna in urma am fost implicat intr-un accident auto soldat cu vatamare corporala. Conform politiei reiese culpa comuna (am ... (vezi toată discuția)
Accident cu un biciclist george_cosmin george_cosmin Buna ziua ma numesc George Cosmin si in urma cu o saptamana ma aflam in apropierea unei treceri de pietoni prevazuta cu denivelare de viteza.Din sens opus ... (vezi toată discuția)
Fuga de la locul accidentului ContSters304102 ContSters304102 Pe data de 23.10 in timp ce ma deplasam pe un drum judetean Dj 203k , in interes de servici ( Transport Medicamente ) intr-o localitate Maracineni am ... (vezi toată discuția)