avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 86 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum se procedeaza la partaj?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum se procedeaza la partaj?

Bună dimineața!
In anul 2006, sotul meu a facut un credit ipotecar pentru achizitionarea unei garsoniere, la care eu am cota parte 64% iar el 36% ( eu am achitat avansul din donatie de la mama mea). In 2012 a achiziționat un apartament prin programul prima casa, iar cota parte este de 50% fiecare. Eu, fiind bugetara am un venit de 1700 lei, iar sotul meu are un venit mult mai mare. In cazul unui divort, ce sanse am sa transfer unul dintre cele 2 credite pe numele meu, pentru a ramane cu una dintre cele doua proprietăți? Ambele credite sunt pe o periada de 30 de ani. Cum pot sa ma asigur ca nu raman pe "drumuri", daca voi divorta?
Ultima modificare: Marți, 12 Septembrie 2017
Nelly37, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum pot transfera un credit ipotecar sau prima casa, pe numele meu? Nelly37 Nelly37 In anul 2006, sotul meu a facut un credit ipotecar pentru achizitionarea unei garsoniere, la care eu am cota parte 64% iar el 36% ( eu am achitat avansul ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament credit ipotecar kokostark kokostark SALUTARE! Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Sunt in pragul unui divort, iar situatia apartamentului in care locuiesc impreuna cu sotul este ... (vezi toată discuția)
În 2006 soțul a achiziționat un apartament cu avans + credit ... Ana**** Ana**** În 2006 soțul a achiziționat un apartament cu avans + credit ipotecar. În 2007 ne am căsătorit. Creditul încă nu s a încheiat. La un eventual divorț ... (vezi toată discuția)