avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Documente dosar indemnizatie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Documente dosar indemnizatie

Buna ziua. Din luna mai sunt in prenatal,firma la care lucram incetand activitatea in luna iunie facand demersurile de intrare in insolventa. Desi am fost cu concediile de maternitate la zi nu am fost platita pe motiv ca nu au bani. M-am resemnat in ideea ca imi depun dosarul pentru indemnizatia de crestere copil si iau de acolo banii dar aici este problema: directorul de la resurse umane ce mi-a spus clar in urma cu o luna ca mai este angajat part-time pentru a se ocupa de documentele angajatilor nu imi raspunde la telefon,nici la mesaje,sediul firmei s-a desfiintat si nu am unde sa ma duc sa o caut personal. Au trecut cele 43 de zile de la nasterea copilului si vreau sa imi depun dosarul dar nu stiu cum sa dau de ea pentru a imi completa documentele. Ce solutii am?

Alte discuții în legătură

Documente cic Ioana2211 Ioana2211 Buna ziua. Din luna mai sunt in prenatal,firma la care lucram incetand activitatea in luna iunie facand demersurile de intrare in insolventa. Desi am fost cu ... (vezi toată discuția)
Unde se depun actele pt conc. prenatal Adina I. Adina I. Buna ziua, In cazul unui concediu prenatal de o luna (si inteleg ca dupa nastere, minim 42 zile conc lahuzie, in acelasi regim de plata), unde anume se ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata si somera..... Ion Yanisa Ion Yanisa Buna ziua, Am nevoie de un sfat, ce pot sa fac in urmatoarea situatie: sunt insarcinata in 3 luni si somera de asemenea. Perioada nasterii ar fi in luna mai ... (vezi toată discuția)