avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Parte vătămată & martor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Parte vătămată & martor

Angajatorul care depune plangere penala impotriva angajatului poate fi r audiat ca martor? Plangerea penala , depusa in 2013, nu a fost retrasa.
Cel mai recent răspuns: oanamoroita , utilizator 14:32, 12 Septembrie 2017
Audiat ca martor in ce cauza?
In cea in care a depus plangerea penala sau in alta cauza?
In cea in care a depus plangere penala?
Im cer scuze . Semnul intrebarii l-am scris gresit.
La 13.06.2013 a depus plangere penala si a dat declaratie in acest sens.
In iunie 2017 a fost audiata ca martor.
In acelasi dosar a dat declaratie ca parte vatamata siulterior ca martor.
Ultima modificare: Marți, 12 Septembrie 2017
oanamoroita, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobandirea calitatii de inculpat,inaintea administrarii probatoriului mary6 mary6 Buna ziua.In 2014 in baza mai multor plangeri penale,se dispune inceperea urmaririi penale pentru infractiunea de amenintare.In anul 2015 se pune in miscare ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva cercetarii penale si instrumentarii dosarului in mod defectuos de catre org.c.pen mary6 mary6 Buna seara .Va rog frumos doresc si eu un model de plangere impotriva cercetarii penale si modului defectuos de instrumentare a dosarului penal pt ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii la politist aidu aidu Am citit declaratia data de faptuitor (persoana impotriva careia am formulat plangere penala pt inselaciune) organelor de cercetare. In acea declaratie a ... (vezi toată discuția)