avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... chiria pentru spatiu
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

chiria pentru spatiu

Buna ziua! Se poate dormi sa nu ,este o ilegalitate daca am o canapea si dorm in spatiul pe care l am inchiriat pe un an de zile unde totodata functioneaza o cafenea? Tin sa precizez ca in contractul de inchiriere nu este precizat cum ca nu e voie sa folosesc in acest scop spatiul dar proprietarii ma preseaza cum ca ar fi o problema daca vine politia,dar politia a venit in control.
Cel mai recent răspuns: adno , utilizator 19:48, 16 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Sunt in calitate de administrator,si da exact din acest scop seara intind o canapea acolo pentru a asigura si paza spatiului.Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
adno, utilizator
* seara raman acolo pentru siguranta spatiului deoarece nu an instalat camera de supraveghere sau alarma.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
adno, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere la casierie azsuzsa2117 azsuzsa2117 Buna ziua, sunt cenzor la CAR Pensionarilor,si ma adresez dumneavoastra cu urmatoarea problema: - Anul acesta asociatia s-a mutat intr-un sediu nou si aici o ... (vezi toată discuția)
Sistem supraveghere video Spider06 Spider06 Buna ziua Stiu ca s-a mai discutat pe forum cu privire la sistemele de supraveghere video dar tot nu sunt foarte lamurit. Pe scurt: 1. Firma doreste ... (vezi toată discuția)
Montare sistem supraveghere video c60411495 c60411495 Buna ziua, Am fost contactat de catre o farmacie sa ii montez un sistem de supraevghere video. (Societatea mea se ocupa cu vanzarea de produse IT, Software, ... (vezi toată discuția)