avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... chiria pentru spatiu
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

chiria pentru spatiu

Buna ziua! Se poate dormi sa nu ,este o ilegalitate daca am o canapea si dorm in spatiul pe care l am inchiriat pe un an de zile unde totodata functioneaza o cafenea? Tin sa precizez ca in contractul de inchiriere nu este precizat cum ca nu e voie sa folosesc in acest scop spatiul dar proprietarii ma preseaza cum ca ar fi o problema daca vine politia,dar politia a venit in control.
Cel mai recent răspuns: adno , utilizator 19:48, 16 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Sunt in calitate de administrator,si da exact din acest scop seara intind o canapea acolo pentru a asigura si paza spatiului.Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
adno, utilizator
* seara raman acolo pentru siguranta spatiului deoarece nu an instalat camera de supraveghere sau alarma.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
adno, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere la casierie azsuzsa2117 azsuzsa2117 Buna ziua, sunt cenzor la CAR Pensionarilor,si ma adresez dumneavoastra cu urmatoarea problema: - Anul acesta asociatia s-a mutat intr-un sediu nou si aici o ... (vezi toată discuția)
Montare sistem supraveghere video c60411495 c60411495 Buna ziua, Am fost contactat de catre o farmacie sa ii montez un sistem de supraevghere video. (Societatea mea se ocupa cu vanzarea de produse IT, Software, ... (vezi toată discuția)
Sistem supraveghere video Spider06 Spider06 Buna ziua Stiu ca s-a mai discutat pe forum cu privire la sistemele de supraveghere video dar tot nu sunt foarte lamurit. Pe scurt: 1. Firma doreste ... (vezi toată discuția)