avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Plata contributiei pentru pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Plata contributiei pentru pensii

Buna seara!
As dori sa stiu,ce institutie incasa plata contributiei de asigurari sociale pt. pensii in perioada 1998 - 2001? Acea institutie primea pe documente specificatia pt. ce grupa de munca se facea plata respectiva?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 12:41, 16 Septembrie 2017
In acea perioada plata se facea catre Casa de Pensii, iar in ordinul de plata se mentionau contributiile pentru fiecare grupa de munca. E posibil ca angajatorul dvs sa va fi incadrat in grupa 1 sau 2, dar sa nu fi raportat si mai ales sa nu fi platit CAS pentru aceste grupe de munca.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
LIVIU NISTEA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta perioada 1998-1999 elam elam Buna dimineata ! Un fost salariat solicita o adeverinta din care sa reiasa ca in perioada lucrata la unitatea noastra s-a calculat, retinut si virat ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca amaiana amaiana Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca o persoana a lucrat in grupa a doua de munca in perioada 1973-2001 dar dintr-o interpretare gresita a ordinelor privind ... (vezi toată discuția)
Grupa 1 de munca dupa 2001 Lucian_nego Lucian_nego Buna ziua , am grupa 1 de munca intre anii 1991 si 2001 in proportie de 100% in urma unui proces intentat de un grup de 500 colegi, proces cistigat in anul ... (vezi toată discuția)