pot pierde alocatia complementara a copiilor daca detin in propietate 2 autoturisme mai vechi de 15 ani? (precizez faptul ca unul din autoturisme dacia este pe numele meu platesc impozit dupa masina dar nu o mai detin fiindca am vandut o de 5 ani si noul proprietar nu a transcris masina! si eu nu o pot radia fiindca nu mai am nici un act de la masina!)
Suspendarea dreptului:
neprezentarea adeverintei privind frecventarea cursurilor la termenele stabilite
pe perioada incredintarii copilului unei institutii de asistenta sociala sau unui asistent maternal profesionist
prezentarea de catre titular, in termen de trei 3 luni de la data suspendarii platii alocatiei, a dovezilor privind indeplinirea pe perioada suspendarii a conditiilor prevazute atrage reluarea platii, inclusiv a sumelor cuvenite pe perioada suspendarii.
Incetarea dreptului:
in luna urmatoare celei in care se constata urmatoarele situatii:
beneficiarul nu mai indeplineste conditiile prevazute de ordonanta
plata a fost suspendata si in termen de 3 luni de la suspendare nu a mai fost adusa dovada frecventarii scolii.
In anexa 1 la Normele metodologice de aplicare a OUG 105/2003 nu figureaza declaratie cu privire la auto detinute.