avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie complementara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie complementara

pot pierde alocatia complementara a copiilor daca detin in propietate 2 autoturisme mai vechi de 15 ani? (precizez faptul ca unul din autoturisme dacia este pe numele meu platesc impozit dupa masina dar nu o mai detin fiindca am vandut o de 5 ani si noul proprietar nu a transcris masina! si eu nu o pot radia fiindca nu mai am nici un act de la masina!)
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 23:07, 12 Septembrie 2017
Suspendarea dreptului:
neprezentarea adeverintei privind frecventarea cursurilor la termenele stabilite
pe perioada incredintarii copilului unei institutii de asistenta sociala sau unui asistent maternal profesionist
prezentarea de catre titular, in termen de trei 3 luni de la data suspendarii platii alocatiei, a dovezilor privind indeplinirea pe perioada suspendarii a conditiilor prevazute atrage reluarea platii, inclusiv a sumelor cuvenite pe perioada suspendarii.
Incetarea dreptului:
in luna urmatoare celei in care se constata urmatoarele situatii:
beneficiarul nu mai indeplineste conditiile prevazute de ordonanta
plata a fost suspendata si in termen de 3 luni de la suspendare nu a mai fost adusa dovada frecventarii scolii.
In anexa 1 la Normele metodologice de aplicare a OUG 105/2003 nu figureaza declaratie cu privire la auto detinute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie complementara nicolle84 nicolle84 este posibil ca dintr'o data la interval de trei ani si jumatate sa nu ti se mai acorde alocatia complementara pe motiv ca nu ai reactualizat ... (vezi toată discuția)
Ajutoare de la stat pentru familii monoparentale florin_io florin_io Care sunt drepturile unei astfel de familii, unde sotul a murit. Au ramas sotia si 2 copii(de 5 si 1 an). Durata casniciei a fost sub 10 ani. (vezi toată discuția)
Alocatie complementara blareanabel blareanabel pentru acordarea alocatiei complementare ce venit pe membru de familie trebuie sa ai? (vezi toată discuția)