nu ma pot imagina in situatia in care imi lipsesc 10 sutimi...si anul urmator sa sctriu ca deja am mai dat o data...jos palaria...doar ca nu vreau a te ofensa...dar...sincer...eu daca pic si acum...(am picat si anul trecut)....la urmatorul examen...invat tot...cuvant cu cuvant...nu se noteaza in lucrari parerile personale,,...nu suntem deja avocati...ci doar dam examenul de admitere...asa ca sa nu mai visam..."am scris...poate ca nu am scris cum vor ei da...am scris"...nu merge cu cioara vopsita aici...atunci cand vom intelege asta...nu vom mai tremura in privinta rezultatelor...mai ales atunci cand scriem...pe mine nu ma intereseaza...astept sa vad notele...dar dupa contestatii daca nu se solutioneaza ma duc in instanta...gasesc eu ceva...daca scrii...tre sa intri...sa ma asculte din lucrari...treaba lor cum probeaza...doar ca se probeaza faptul ca ai scris nu frauda...sunt nervos,nu?#-o:dance3:
corina_parloaga a scris:
REZULTATELE EXAMENULUI DE ADMITERE IN PROFESIE, SESIUNEA NOIEMBRIE 2010 DUPA SOLUTIONAREA CONTESTATIILOR
sa inteleg din asta ca rezultatele nu se vor afisa pe site decat dupa solutionarea contestatiilor? am uitat sa intreb asta cand m-am dus.
solutionarea contestatiilor cu privire la barem! avand in vedere ca luni s-a afisat ultima rectificare de barem si solutionarea contestatiilor la materia drept procesual penal...doar de luni s-au inceput corectarile...
Pai ce vreti sa spuneti, ca ei , in cazul in care constata ca la majoritatea materiilor ai obtinut o nota bunicica, te ,,trec" la oepa? nu prea vad cum se poate face asta, de vreme ce lucrarile sunt lipite la colt.cred ca e o chestiune de noroc...astfel incat nota, odata pusa pe foaie...nu o vor mai schimba...insa n-ar fi rau sa fie asa cum presupuneti voi.