prodiamant a scris:
oluminita , ce ai contestat?
Initial,intentionam sa fac contestatie strict pe OEPA,Drept Procesual penal si Drept penal...insa la sugestia mai multor persoane,am facut contestatie la toate 5 subiecte,separat ptr fiecare.
Oricum,eu din principiu nu ma impac cu ideea de contestatie in sine,insa asa cum stim toti e un drept al fiecaruia+ o sansa in plus.
Vom vedea,incerc sa raman optimista.
@fanem...poate ca o fi un procent bun. Insa nu incurajator .In fine, parca examenul nu a fost atat de greu pe cat e asteptarea.
oluminita a scris:
prodiamant a scris:
oluminita , ce ai contestat?
Initial,intentionam sa fac contestatie strict pe OEPA,Drept Procesual penal si Drept penal...insa la sugestia mai multor persoane,am facut contestatie la toate 5 subiecte,separat ptr fiecare.
Oricum,eu din principiu nu ma impac cu ideea de contestatie in sine,insa asa cum stim toti e un drept al fiecaruia+ o sansa in plus.
Vom vedea,incerc sa raman optimista.
am si eu o intrebare! pentru contestatie se plateste ceva? nu am citit tot ce s-a scris pe forum dupa ce s-au dat rezultatele...si nici nu am citit regulamentul... cu privire la contestatii...multumesc! oricum sper sa nu fie nevoie... eu la OEPA imi fac griji ... la celelalte mi-am facut calculul si ar fi peste 7...Doamne ajuta!