radu_uglai a scris:
Buna seara,
Nu cred ca este momentul pentru replici rautacioase ci pentru felicitai pentru cei care au reusit si pentru urari de incurajare pentru cei care nu au reusit. Personal, ma numar printre cei mai putin norocosi dar nu cred ca este este cazul sa disperarm. As vrea sa multumesc colegilor de pe forum pentru suportul dovedit si sa ii felicit inca o data pe cei care au reusit, au tot respectul meu, au muncit si munca a dat rezultate. Nu vreau sa intru in discutii de genul "a trecut cine trebuia" si nici nu vreau sa ii jignesc pe cei care discuta asemena subiecte, dar cred ca este mai important tot de ce am dat dovada pana acum( adica nopti nedormite, litri de cafea si un bagaj de cunostinte imens) si sa mergem cu fruntea sus spre examenul de anul viitor.
O seara buna.
Felicitari pentru atitudine si fairplay! =D>=D>
Asa ar trebui sa gandim cu totii!
Felicitari inca o data celor ce au promovat,putina rabdare pentru cei ce mai asteapta si nu in ultimul rand celor ce nu au luat examenul anul acesta,nu va pierdeti speranta si increderea in voi! Trebuie sa mergem mai departe,sa reusim ceea ce ne-am propus,cu multa vointa si determinare! :luck: