SonjaK a scris:
până una alta, am vb cu mama şi am hotărât că la anu' dau la Constanţa :hammer:
Da, veniti toti la Constanta, aici tuturor candidatilor le-au curs bale pe foile de concurs, se uitau toti tamp in tavan, isi trageau mucii de prosti de erau, au scris fiecare ce film vazusera cu o seara inainte, nu subiectele, au avut handsfree, bluetooth si cruise control, dvd-uri cu boroi si erau rude cu decanul.
adutescu a scris:
SonjaK a scris:
până una alta, am vb cu mama şi am hotărât că la anu' dau la Constanţa :hammer:
Da, veniti toti la Constanta, aici tuturor candidatilor le-au curs bale pe foile de concurs, se uitau toti tamp in tavan, isi trageau mucii de prosti de erau, au scris fiecare ce film vazusera cu o seara inainte, nu subiectele, au avut handsfree, bluetooth si cruise control, dvd-uri cu boroi si erau rude cu decanul.
Se pare ca cei care s'au pregatit s'au inscris in Constanta si cei slab pregatiti s'au inscris in Suceava.Asa cum pana in 2008 cei mai bine pregatiti s'au inscris in Bucuresti:))
...adica in Bucuresti se ia la gramada?!
@Adutescu: eu nu am comentat absolut nimic despre felul în care s-a promovat acolo examenul! de aici nu înţeleg comentariul ăsta răutăcios! Dar mi-e clar că nici nu şi-a dat anul ăsta întâlnire la Constanţa elita facultăţilor de drept din România!
şi în fond, afirmaţia era simplu metaforică, dar ţin neapărat să se recunoască că în procesul ăsta contează foarte şi unde dai examenul şi unde se corectează!
Nu degeaba sărmanii din Oradea, care anul ăsta au stat câte 10-20 în sală, nu 80-90, ajung să între în Barou abia peste ani, când dau în Bucureşti!