marco23 a scris:
sa va zic eu cum e, ca eu am mers luni....
dupa ce mergi cu contractul in 3 exemplare de la maestru si iti platesti taxa aceea care depinde de la barou la barou, chestie sigura,dupa,de-abia,astepti deciziile pt fiecare in parte ,care,de ex,la noi,nu au sosit,poate pe sapt viitoare.a zis sa sunam sa mai intrebam.
bafta celor de la BUC
In sfarsit un raspuns fara impunsaturi sau banuieli...am fost acuzata ca nu cunosc legea...sunt de parere ca de la teorie la practica este cale lunga, ca intotdeauna se gaseste cineva care sa te intoarca din drum pentru ca nu ai adus toate actele cum se intampla f des la noi pentru ca nu gasim suficiente informatii, etc. Acestea sunt unele detalii de care intrebam, oricum intre timp am inceput sa ma interesez si eu. Multumesc celor care au raspuns si si au impartasit propria experienta incercand sa fie de folos celorlalti iar celor care lanseaza tot felul de ipoteze in privinta stiintei sau nestiintei altora ii rog sa si vada de treaba pentru ca acest forum a fost facut pentru a ne ajuta unul pe celalalt, nu pentru a ne impunge cum se poate observa in multe dintre mesajele postate. In fine, bafta multa celor care inca mai astepata rezultate si succes celor care incep sa si vada materializat visul!