avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce o sa patesc? Am fost prins de două ori cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce o sa patesc? Am fost prins de două ori cu ''iarbă''

Am fost prins cu aproximativ 0.2 grame iarba la inceputul lunii iulie. Am fost dus la sectie, unde am cooperat in totalitate. Inca nu am fost sunat de procuror si nici nu am primit citatie. Dupa 2 luni, am fost prins din nou cu aproximativ 0.7 grame de iarba, dupa care a urmat aceeasi procedura, cooperand in totalitate. Am varsta de 19 ani, alte andecedente nu mai am. Ma gandesc ca la primul caz o sa primesc o amenda administrativa, fiind prima abatere, insa nu stiu cat de grava este a 2-a abatere... La ce sa ma astept? Un avocat ar putea remedia situatia? Care este cea mai usoara pedeapsa pe care o pot primi?
Ultima modificare: Vineri, 29 Septembrie 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Consum de marijuana abcdefg098 abcdefg098 Am fost prins cu aproximativ 0.2 grame iarba la inceputul lunii iulie. Am fost dus la sectie, unde am cooperat in totalitate. Inca nu am fost sunat de procuror ... (vezi toată discuția)
Posesie marijuana Hp5s Hp5s Salut.Ma tot framanta anumite aspecte si de aceea va cer parerile.Sper sa ma ajutati.Am fost prins recent cu 3 pliculete de marijuana( 1,5 grame marijuana) de ... (vezi toată discuția)
Prins cu iarba a doua oara JohnSmith123 JohnSmith123 Buna seara, acum trei zile am fost prins alaturi de un prieten de-al meu in timp ce el rula o tigare cu iarba de catre doi politistii de circa. In aproximativ ... (vezi toată discuția)