avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Precontract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Precontract de vanzare cumparare

Am semnat un antecontract de vanzare al unui imobil, dar ulterior nu am mai fost de acord cu vanzarea. In cat timp se prescrie dreptul promitentului cumparator sa ma actioneze in instanta pentru vanzarea acelui imobil?
Cel mai recent răspuns: sergiu82 , utilizator 12:36, 13 Septembrie 2017
6 luni de la data la care trebuia incheiat contractul. Vedeti si penalitatile.
Va multumesc si va doresc o zi frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract - clauza de razgandire mirelamaria mirelamaria Buna ziua! intr-un antecontract ce presupune clauza de razgandire.......o razgandire pur si simplu sau implica o ,, razgandire\'\' din motive intemeiate ... (vezi toată discuția)
Imobil vandut de 2 ori, antecontract nerespectat Sebastian03 Sebastian03 Buna ziua, In anul 2018 am semnat un antecontract pentru o garsoniera intr-un bloc la care abia se incepuse constructia (Ilfov). Desi nu mi-a sunat bine, ... (vezi toată discuția)
Evacuare pe calea ordonantei presedintiale? madalina15 madalina15 Buna seara! Am incheiat un antecontract cu privire la un imobil achitand pretul in momentul semnarii antecontractului. La data cand trebuia sa ne prezentam ... (vezi toată discuția)