avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer personal contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer personal contractual

Un angajat al unei institutii publice pe un post contractual se poate transfera la o alta institutie publica pe un post contractual echivalent?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:20, 25 Iunie 2024
Ocuparea unui post vacant în sistemul bugetar se poate face și prin transfer, dacă se realizează de pe un post din sistemul bugetar, similar sau echivalent. (art.32 alin.1 din Legea 153/2017).

Prin urmare, nu puteti ocupa prin transfer decat un post similar sau echivalent celui pe care il aveti in invatamant.
Postul este echivalent, în privința asta nu este o problema. Menționez ca îndeplinesc prevederile al. 1.2,si 4 din art 32 din legea 153, însă al. 3 nu l-am înțeles. Stiu ca exista un Ordin 3375 din 2015 care după părerea mea nu mai este valabil, unde precizează că transferul unui personal didactic auxiliar de face numai si numai în învățământ.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Decembrie 2017
Ella45, utilizator
Ordinul nu mai este valabil, avand in vedere ca se refera numai la anii 2015 si 2016.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Decembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Vă mulțumesc!
Transferul se poate realiza si in cazul medicilor? In ce conditii?

Alte discuții în legătură

Transfer personal contractual instituție publică felicia_albu@hotmail.com felicia_albu@hotmail.com Se poate face transferul personalului contractual dintr-o institutie publica pe un post similar de functionar public conf L153/2017, (vezi toată discuția)
In ce conditii -baza legala-se poate realiza transferul in cazul ... AnaDeliaMoldovan AnaDeliaMoldovan In ce conditii -baza legala-se poate realiza transferul in cazul personalului contractual angajat la stat? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Transfer asistent medical ELENA CS ELENA CS Buna ziua .Lucrez ca asistent medical principal intru-un Spital Judetean de Urgenta sectia ATI ,imi puteti spune va rog daca se poate face transfer la cerere ... (vezi toată discuția)