avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Spor de praf
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Spor de praf

În baza cărei legi pot cere să mi se dea spor de praf ,eu lucrând ca arhivar într-o instituție publică?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Septembrie 2017
Andreeaura, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:12, 13 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sporurile pentru conditii vatamatoare, in cazul dvs. pentru noxa praf, se pot acorda daca sunt nominalizate in contractul colectiv de munca locurile de munca/ posturile de lucru/ activitatile/ meseriile care beneficiaza si nominalizate in contractul individual de munca al beneficiarilor/ lucratorilor.
Pentru a se putea acorda sporul pentru noxa praf trebuie facute determinari de noxa de catre Directia de sanatate publica/ firma autorizata de catre Ministerul sanatatii si Ministerul muncii si emise buletine de determinare in care sa se mentioneze valaorea nozei determinate si depasirea fata de valoarea limita a noxei praf.
In prezent conditiile de acordare a sporurilor pentru familia ocupationala de functii bugetare "administratie" din administratia publica locala sunt stabilite prin HG nr. 569/ 04.08.2017
De mutat la sectiunea de forum ssm-protectia muncii.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Septembrie 2017
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare - acordare sporuri la salariu pentru conditii de lucru cu noxe Adrian Daniel Adrian Daniel Buna seara am o intrebare lucrez la o fabrica unde se vopsesc piese auto,nu avem nici un spor de toxicitate ,nici in contractul de munca ,Nu este o lege care ... (vezi toată discuția)
Sporuri carnetel carnetel pentru un casier din primarie se poate da spor de toxicitate pentru ca umbla mereu cu mana pe bani? dar spor de stres pentru ca are direct tangenta cu ... (vezi toată discuția)
Clauze ssm în ccm dorintabirta dorintabirta Bună ziua, Vă rog să mă ajutați în clarificări privind clauzele SSM din Contractul colectiv de Muncă. Există careva specificații legale prin care ... (vezi toată discuția)